Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.04.2023
MINT Market Litomyšl
V sobotu 29. 4. 2023 se na Vás těším na dalším MINT Marketu. Tentokrát v Litomyšli – Šantovo náměstí, který je součástí festivalu Lázně ducha. Přijďte... číst celé
11.04.2023
MINT Market Praha
Zvu Vás na první letošní Mint Market v Praze. Přijďte se podívat. Kromě stálic z mé nabídky nebudou chybět i vesty, které jsem pro Vás připravila na t... číst celé
19.03.2023
Výstava ŽENA + JARO aktivně
30. - 31. 3. 2023  se na Vás těším na zajímavé východočeské prodejní výstavě ŽENA + JARO aktivně, s bohatým doprovodním programem. Došívám nové kousky... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky, akce a slevy na Váš e-mail
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Pavlíně Vachkové, se sídlem Ráby 27, 533 52 Staré Hradiště, IČ 63233967, zapsaná živnostenským úřadem Magistrátu města Pardubic  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky, akce a slevy na Váš e-mail
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde mě najdete

Ráby 27
533 52 Staré Hradiště
Cestou z Pardubic na hrad Kunětická Hora.

Provozní doba obchodu:
Pondělí: ZAVŘENO
Úterý: 10:00-12:00, 13:00-17:00 hod.
Středa: 10:00-12:00, 13:00-17:30 hod.
Čtvrtek: 10:00-12:00, 13:00-17:00 hod.
Pátek: ZAVŘENO

Kontakty
Logo
Pavlína Vachková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz