Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.10.2022
Podzimní jarmark v Dolní Rovni
V sobotu 15. 10. 2022 se na Vás těším na Podzimním rukodělnén jarmarku v Dolní Rovni. Přijďte se podívat a osobně prohlédnout co šiji. Budu zde od 9.0... číst celé
20.09.2022
Podzimní kabáty
Vypadá to, že letní počasí je definitivně za námi a nastal čas na kabáty. Nově jsem do nabídky přidala ležérní dámský kabát s kapucí PAVLA a projmutý ... číst celé
05.09.2022
Letní výprodej
Využijte právě teď 25% slevu na vybrané produkty! Nenechte si proto ujít příležitost nakoupit vaše oblíbené kousky s top cenami. Akce platí do 30. 9. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky, akce a slevy na Váš e-mail
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Pavlíně Vachkové, se sídlem Ráby 27, 533 52 Staré Hradiště, IČ 63233967, zapsané živnostenským úřadem Magistrátu města Pardubic (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky, akce a slevy na Váš e-mail
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde mě najdete

Ráby 27
533 52 Staré Hradiště
Cestou z Pardubic na hrad Kunětická Hora.

Provozní doba obchodu:
Pondělí: ZAVŘENO
Úterý: 10:00-12:00, 13:00-17:00 hod.
Středa: 10:00-12:00, 13:00-17:30 hod.
Čtvrtek: 10:00-12:00, 13:00-17:00 hod.
Pátek: ZAVŘENO

Kontakty
Logo
Pavlína Vachková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz